Samarbeta med Dexera för att utveckla företaget till ett betydande varumärke som gör skillnad.

Våra tjänster

Dexeras grundläggande tjänster bygger på fem områden inom visuell kommunikation som alla spelar en avgörande roll för moderna företag. Vårt tillvägagångssätt är inte att endast erbjuda dessa tjänster, utan att hjälpa dig att skapa en effektiv handlingsplan som positionerar ditt företag som något verkligen annorlunda. Vi hjälper dig att profilera ditt varumärke, få det att sticka ut på marknaden och attrahera din ideala målgrupp.

Varumärkesstrategi
– position för framgång

Ditt varumärke är helt enkelt vad dina kunder tycker och tänker om ditt företag baserat på de erfarenheter de har av det. Dexera tar hand om den visuella kommunikationen mellan ditt företag och din publik och ser till att vem du är också är den din publik tror att du är.

Vi erbjuder konsultation inom allt från varumärkesrevision till skapandet av en strategi som hjälper dig att nå dina affärsmål.

Grafisk formgivning
– låt det visuella tala

Det finns oändligt många sätt att kommunicera visuellt på med hjälp av typsnitt, former, färger och layouter. Kombineras dessa på rätt sätt kan det ge ditt budskap en extra kick.

Vi erbjuder grafiska designtjänster med ett heltäckande utbud av tryck och digitala lösningar för alla situationer som t.ex. annonser, broschyrer, varumärken och andra publikationer. På så sätt kan du ge din målgrupp en konsekvent upplevelse från alla dina visuella kommunikationsytor.

Fotografi
– visa din unika historia

Starka varumärken ser till att alla fotografier som används i kommunkationen har ett syfte, berättar ditt företags unika historia och förstärker dina kärnvärden.

Från koncept till levererade filer – Dexera samarbetar med dig i alla steg för att skapa ett meningsfullt bildspråk. Med Dexeras högkvalitativa fotografier kan du kommunicera rätt meddelande med varje bildruta.

Videoproduktion
– berätta historier med känsla

Inget medieverktyg berättar historier och genererar känslor mer effektivt än en välproducerad video.

Dexera producerar tilltalande videor, allt från korta produktannonser till kompletta företagspresentationer. Med video kan du öka effekten av ditt meddelande, och skala din räckvidd – speciellt i kombination med en bra onlinestrategi.

Webbutveckling
– nå din målgrupp på nätet

Med mängder av webbplatser, sociala medie-sajter, mobila webbappar och möjligheter till marknadsföring med e-post, kan det kännas överväldigande att etablera sin närvaro på nätet.

Dexera utvecklar fullständiga marknadsföringsstrategier för webb, e-post och sociala medier, vilket ger ditt företag vad det behöver för att kunna engagera sig med din kundgrupp. Med Dexera kan du vara säker på att ditt varumärke är där dina kunder är.

Tre sätt att arbeta med oss

Prenumeration månadsvis. Flexibel och fokuserad på dina affärsmål
En månadsvis prenumeration.

För entreprenörer med långsiktiga mål som kontinuerligt behöver utveckla sitt varumärke och sin marknadsföring strategiskt

När du behöver ett dedikerat kreativt team, som proaktivt arbetar mot dina mål med visuell kommunikation

Fast pris för alla tjänster, i ett urval av tre paket

Kontakta oss för att se hur Dexera Connect kan förändra ditt företag!

Enskilda projekt. Kontraktbaserat efter överenskommen omfattning och resultat.

För entreprenörer med specifika projektbehov som kräver våra specialisttjänster.

När du behöver ett skräddarsytt-, eller ett engångsprojekt med särskilda krav.

Varierande pris, beroende på vilka tjänster som behövs och projektets omfattning

Låt oss bygga ett projekt tillsammans och hjälpa ditt företag att ta nästa kliv framåt!

Utbildningsmaterial online. Ger dig verktyg för att kunna utveckla ditt varumärke på egen hand.

För entreprenörer som på egen hand vill utveckla sin verksamhet och stärka sitt varumärke.

När du behöver information för att ta rätt varumärkesbeslut för din nuvarande eller framtida verksamhet.

Både kostnadsfritt material och avgiftsbelagda kurser.

Lär dig om hur du kan utveckla ditt varumärke och din visuella kommunikation.

Se vårt arbete

Kom in i kontakt med oss!

Kontakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få mer information om hur du kan bygga ditt varumärke och utveckla din visuella kommunikation.