Project Description

STS Trafikskola

Översikt

STS Trafikskola är en ledande trafikskola i sydöstra Skåne, specialiserat på att tillhandahålla intensiv körutbildning för olika typer av fordon. Eftersom deras hemsida är en av deras största kanaler där eleverna hittar dem ville STS Trafikskola modernisera sin webbplats för att optimeras för mobilanvändare. De var också intresserade av att skapa en sammanhängande varumärkesidentitet genom att utveckla sin grafiska profil och ta fram nya fotografier för att bättre presentera sitt utbud.

Vårt tillvägagångssätt

Vi tittade över STS Trafikskolas befintliga varumärkeselement och innehåll från webbplatsen för att förstå hur de har kommunicerat sitt varumärke tidigare. Från den befintliga logotypen gjorde vi en varumärkesidentitetsguide som skulle ligga till grund för fortsatt varumärkesutveckling. Det var viktigt att den moderniserade webbplatsen hade en liknande utseende från den gamla, så befintliga kunder skulle fortfarande känna igen varumärket.

För webbplatsen tog vi hand om den tekniska sidan med domänöverföringar och inställningar, strukturerade och organiserade innehållet med en webbplatskarta, utformade sidorna, optimerade SEO (sökmotoroptimering), testade och publicerade webbplatsen online. Webbplatsen var optimerad för att ha en responsive design och ser bra ut i alla typer av skärmstorlekar. Vi har också implementerat en chattfunktion så att besökarna direkt kan ställa frågor till personalen och få ett omedelbart svar.

Vi såg fram emot att arbeta med fotoberättelserna, där vi fångade nya fotografier av personalen, de olika bilarna och några för att illustrera de olika stegen i STS Trafikskolas utbud.

Redo att arbeta med oss?

 

Kom i kontakt med oss