Project Description

Bombi Bitt – en förskola blir synlig

Översikt

Föräldrar som besöker Bombi Bitts förskola älskar oftast platsen, personalen, de ser lyckliga barn och det slutar också som oftast med att de bestämmer sig för att skicka sina barn dit. I samband med att förskolan firade sitt 25-årsjubileum, ville Bombi Bitt’s styrelse kunna kommunicera förskolans värderingar även till de föräldrar som ännu inte hade varit där. De insåg att en marknadsföringsinsats var nödvändig och tänkte att 25-årsdagen var en perfekt tid för en varumärkesuppdatering.

Vårt tillvägagångssätt

Dexeras första steg var att arbeta med Bombi Bitt kring deras kärnvärden, som sammanfattas i skolans motto “En plats att längta efter”. I huvudsak fokuserade skolan på att skräddarsy sitt program kring barnets behov och utveckling. Vid utformningen och skapandet av illustrationerna för logotypen uppstod två karaktärer påverkade av nostalgisk konst – och med optimistiska ansikten i fokus.

Utifrån logotypen skapades en färgpalett, guidebok och en broschyr. Bombi Bitt gick all in, då det trycktes flaskor, mössor, väskor, affischer, en banderoll och brevpapper, fotografi samt hemsida. Responsen? “Det var lätt att bestämma mig när jag kom till webbplatsen” sa en förälder. Många kommenterade hur det återspeglade en klar bild av vad skolan handlar om. Det viktigaste är att skolan har en hälsosam inskrivning och barnen har en skola som de är stolta över!

Redo att arbeta med oss?

Kom in i kontakt med oss!