Project Description

AYMN – mentor nätverk för Afrikas framtida ledare

Översikt

African Youth Mentorship Network (AYMN) stiftelsen kontaktade oss redan i början av organisationens resa för att hjälpa dem att skapa en visuell identitet. Även om de är en ideell organisation, insåg AYMN vikten av att investera i varumärket för att bygga upp trovärdighet med potentiella anhängare av deras vision. Identiteten skulle vara framåtblickande, aktuell, som visar den progressiva sidan av Afrika . “It takes a village to raise a child” återspeglar det stora nätverket som är involverad i hela kontinenten i Afrika.

African Youth Mentorship Network (AYMN) stiftelsen syftar till att inspirera, utveckla och bemöta afrikansk ungdomar genom utbildning och mentorsprogram. Deras mål är att skapa känslomässigt intelligenta, socialt ansvariga och starka medborgare.

Vårt tillvägagångssätt

Vi började genom att hjälpa AYMN att klargöra sina varumärkesvärden genom en serie Skype-möten och digitala diskussioner. Detta ledde till utvecklingen av logotypen, teckensnitt och färger, som vi levererade med ett varumärkesidentitetsdokument.

För att hjälpa AYMN-nätverket med potentiella sponsorer utformade vi ett informationskort för utdelning, som skulle koppla de som tar emot kortet till AYMN-webbplatsen. Vi byggde en mini-hemsida, deras digitala hem, vilket ger mer information samt en chans att anmäla sig till deras nyhetsbrev för uppdateringar.

Därefter anslöt AYMN sig till en 10K promenad i Genève, för ökad medvetenhet om AYMN med tryckta t-shirts som vi designade.

Dexera tog också hand om att skapa visitkort, brevpapper och ett partnerskapsbroschyr för att hjälpa AYMN i sina insatser för insamling och sponsring.

Redo att arbeta med oss?

Kon i kontakt med oss!