Vi lever och andas visuell kommunikation,
för att hjälpa ditt varumärke nå sin fulla potential!

Om Dexera

Dexera grundades 2016 av fotografen Heber Teixeira och grafiska designern Daniel Pedley i södra Sverige, med missionen att hjälpa företag med begränsade visuella kommunikationsresurser att bli starka varumärken.

Träffa teamet på Dexera

Hej, det är jag som är Daniel! Som kreativ direktör på Dexera hjälper jag dig att skapa och stärka ditt budskap med visuell design, i alla former av media – vare sig det är tryck, webb eller TV. Med min magisterexamen och över 20 års erfarenhet som grafisk formgivare, där jag har arbetat både med ideella organisationer, företags- och kommersiella kunder, tar jag omtänksamt med mig mina kunskaper in i ditt nästa projekt. Framför allt lovar jag att hålla processen okomplicerad och enkel.

Hej, det är jag som är Heber! Även om jag har titeln som vd på Dexera, är jag mer känd för att vara bakom kameran där jag fångar fantastiska stunder i människors liv. År 2005 startade jag mitt fotoföretag som har gett mig erfarenhet av storytelling och berättande genom video och TV produktion. Jag ser väldigt mycket fram emot att använda mina färdigheter till att producera intresseväckande och emotionella visuella berättelser, som kommer att stärka ditt företags varumärke!

Hej, jag är Antonella! Som verkställande administratör är mitt uppdrag att få Dexera att rulla på. För det ändamålet tar jag med mig en rik erfarenhet som författare, redaktör, översättare och bank handledare. Jag uppskattar att arbeta organiserat för att uppnå en hög effektivitet, och att leverera hög kundnöjdhet – varje gång.

Hej, jag är David! Jag älskar att kombinera kreativitet med smarta tekniska lösningar. Det utnyttjar jag när jag bygger webbplatser. Med stor erfarenhet av WordPress och en iver att hålla mig uppdaterad med de senaste webbstandarderna och utvecklingsmetodikerna, hjälper jag dig att lansera ditt varumärke online för framgång och att skapa en webbplats som du kan vara stolt över.

Varumärken vi har arbetat med

Tre sätt att arbeta med oss

En månadsvis prenumeration. Flexibel och fokuserad på dina affärsmål

Enskilda projekt. Kontraktbaserade efter överenskommen omfattning och resultat

Utbildningsmaterial online. Ger dig verktyg för att kunna utveckla ditt varumärke på egen hand.

Kolla in våra tjänster

Kom i kontakt med oss!

Kontakt

Lär dig mer om hur du kan stärka ditt varumärke och utveckla din visuella kommunikation!